Kwaliteit en service zijn onze eerste vereiste

Fillers die u niet kan inzien? kunt u uw code voor aanvragen via de email....

Fillers

Bij Beautytec.nl begrijpen we dat uw uiterlijk net zo belangrijk voor u is als uw innerlijk. Daarom bieden wij een breed assortiment behandelingen die ervoor zorgen dat u zowel van binnen als van buiten straalt. Van een kleine cosmetische ingreep tot een uitgebreid Beautytec.nl advies om uw lifestyle te verbeteren. Ontdek watBeautytec.nl u allemaal te bieden heeft.

Heeft u een ander merk filler nodig? vertel het ons en wij zorgen voor jou merk tegen scherpe prijzen!

De hoogste kwaliteit, voor de beste prijs.

Wij vinden het van belang dat onze zorg van de allerbeste kwaliteit is maar tevens toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Wij luisteren goed naar uw wensen en u kunt altijd rekenen op passende zorg van zeer hoge kwaliteit. Onze filosofie is dan ook dat wij u de meest hoogwaardige behandelingen middels de beste apparatuur willen aanbieden tegen een eerlijke prijs. Op die manier willen wij de toegankelijkheid naar onze kliniek zo laagdrempelig mogelijk maken.

Naast Beautytec.nl zijn we ook groothandel van diverse machines in de schoonheid.

www.beautytec.nl de groothandel voor uw specialiteit.
Als schoonheidsspecialiste wilt u alleen met de beste producten werken!
Zo kunt u uw klanten de behandeling geven die zij van u verwachten. Beautytec levert topkwaliteit apparatuur en verzorgingsproducten. Waarmee u die verwachting kunt naleven en uw klanten tevreden kunt behandelen. Daarnaast bieden wij de bijbehorende cursussen van de apparaten voor schoonheidssalons.
We zijn een bedrijf van het begin tot het eind. We zijn importeur van alle apparaten. Daarnaast zijn we een grote beauty salon in brabant Beauty Relax Spa Savannah.
We zijn ook een opleidingcentre en weten wat de beste apparaten zijn, omdat we hiermee zelf werken. Omdat we het hele traject zelf meemaken, we werken ermee en daardoor kunnen we u optimaal opleiden. Dit maakt ons gewoon de sterkste in nederland, omdat wij weten waarover we praten.
Deze kennis willen we samen met u delen.

sommige fillers zijn alleen bestelbaar voor big geregistreerde personen.

 

 

Wie zijn wij?

 Beautytec in  Oosterhout  is de groothandel van de Coronatesten zowel de pcr antigen als de antistoffen al voordat het Corona Nederland had bereikt.

We leveren aan BIG geregistreerde en arbozorg en teststraten.

We zijn nu zelf ook begonnen om mensen te gaan testen in ons pand aan de Harmoniestraat 8 in Oosterhout.

We werken met gecertificeerde COVID swab-testen (neusslijmvlies) deze meet ook de Engelse variant.

Met behulp van onze COVID-19 test (niet te verwarren met de vingerpriktesten) detecteren we het actieve virus in het slijmvlies, ook als er geen klachten zijn. Dit gebeurt middels een neus swab. 

Ook testen we u of u Corona hebt gehad doormiddel van de antistoffentest indien gewenst, zo kun je zien of je het corona virus hebt gehad.

Een testuitslag moet betrouwbaar zijn. Je wilt immers niet denken dat je gezond bent, terwijl je een bron van besmetting blijkt te zijn. Met onze gecertificeerde coronatest kan eenvoudig beoordeeld worden of er virusdeeltjes in je slijmvlies aanwezig zijn en dus of je corona hebt. En dat in 15 minuten! De virusdeeltjes zijn al snel na besmetting aantoonbaar. Wij adviseren je om je enkele dagen na een vermoedelijke besmetting te laten controleren. Ook als je geen klachten hebt. Je wilt immers niet ongemerkt anderen besmetten.

Onze testen behoren tot de beste sneltesten ter wereld en worden wereldwijd gebruikt.

Wat is het beste moment om te testen?

  • Bij klachten: direct na het ontstaan van de klachten. Zo heeft u de minste kans om anderen te besmetten.
  • Bent u in contact geweest met iemand die corona heeft en heeft u geen klachten? Dan is het raadzaam om u 5 dagen na de mogelijke besmetting te laten testen. Het virus heeft in de incubatietijd (de tijd tussen besmetting en ziekte) enige dagen nodig om zich te vermenigvuldigen. Pas dan is het virus goed detecteerbaar. Het heeft dus geen zin om u te laten testen op dezelfde dag dat u contact hebt gehad met iemand met corona. Het is wel aan te raden om geen contact meer te hebben met anderen totdat u getest bent.

Hoe werkt het?

1.) Maak een afspraak op   06-21553461 / 06-15672856
Meestal kunt u direct terecht na uw telefoontje.

 

2.) Kom langs op locatie.

Bezoek onze locatie op het door u gekozen tijdstip. Onze teststraat vindt u op Harmoniestraat 8 in Oosterhout.

 
3.) Doe de test.

We nemen bij u de sneltest af. Wel zo veilig, want als je een uitslag krijgt wil je zo zeker mogelijk zijn dat deze klopt!

 
4.) Uitslag in 15 minuten.

Na ongeveer 15 minuten ontvang je de uitslag van je test. Je hoort dus meteen of het COVID-19 virus bij je is aangetroffen of niet.

 
Uitslag van de test
De test is negatief

Gelukkig! Er is geen COVID-19 virus bij je aangetroffen. Blijf alert en houd 1,5 meter afstand, was je handen regelmatig, mijd groepen en laat je testen bij klachten!

 
De test is positief

Het COVID-19 virus is bij je aangetroffen. Blijf tenminste 10 dagen thuis en voorkom besmetting van anderen. Ben je in de laatste dagen in contact geweest met anderen? Kijk dan wie je moet informeren. Kijk op de site van de GGD voor de richtlijnen van het bron en contactonderzoek.

We bieden twee verschillende testen aan......

De pcr antigentest om te zien of je nu Corona hebt.

De antistoffentest om te zien of je Corona hebt gehad.

Prijzen:

PCR Antigen swab test €50,-

Antistoffentest €50

Wilt u beide testen laten doen dan is het nog maar €75

 
 

Beautytec.nl geeft dagelijks het aantal positieve testen door aan de lokale GGD’s.