top of page
Studente

Opleidingen info

Wij geven elke opleiding 1 op 1 aan onze klanten, zodat ook echt alle aandacht naar jouw gaat deze dag. Ook kunnen wij de opleiding elke dag geven omdat wij geen vaste data's hiervoor hebben. Doordat wij zelf dagelijks onze klanten behandelen leren wij je onze jarenlange ervaring en niet alleen maar uit een boekje en de standaard opleiding. Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en machines. Ook vragen wij geen huur voor het gebruik van onze machines voor uw opleiding als u geen eigen machine heeft.

Wij kijken ook niet naar de tijd, maar we zijn met de opleiding pas klaar als u alles begrijpt en verantwoord en zelfstandig uw klanten kunt gaan behandelen. Na de opleiding krijgt u van ons direct uw certificaat uitgereikt. Bent u geslaagd dan heeft u altijd support van ons 24/7 via whats app. zo kunnen wij u nog ten alle tijden helpen als u iets niet weet of twijfelt wat u het beste kunt doen bij uw klant. Wij hebben alles onder 1 dak. Schoonheidssalon, Kliniek, Groothandel en opleidingen. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Hallo Daar

Gezellig dat je even hier komt kijken bij ons.

Wist je al dat wij een van de grootste salons zijn in Nederland waar wij al meer dan 10 jaar elke dag onze klanten met de grootste zorg behandelen.

Daarnaast in het zelfde pand van 700m2 zijn wij ook de groothandel en opleidingscentrum.

Zo hoef jij geen onderzoek te doen voor de beste machines, dat hebben wij al voor je gedaan.

Doordat wij groothandel zijn kunnen wij elke machine elk merk gebruiken op onze klanten en hierdoor zien wij precies welke machines de beste resultaten geven op de klanten.

Deze machine brengen wij onder onze eigen naam en logo uit zodat jij dit niet meer hoeft niet te doen dit scheelt  jouw wel tot 75% kan besparen tegenover alle grote merken. Wij kopen bij diezelfde fabrikanten ook in alleen onder onze eigen naam. Ook de garantie is bij ons beter.

Geen weken wachten op een reparatie maar binnen 48 uur een nieuwe machine op locatie, en jouw kapotte is ons probleem zodat jij lekker kunt gaan met behandelen. (indien niet door eigen schuld kapot )

Telefoon

0162-853009

Email 

bottom of page