top of page

Verzendingen

dhl.jpg


BESTELHOEVEELHEID

Het is mogelijk om vanaf 1 stuk aan te schaffen bij Beautytec.nl. U bent dus niet verplicht om grote aantallen aan te schaffen. Echter zijn bij geselecteerde producten staffelkortingen beschikbaar, waarbij het voordeliger is om grotere aantallen te bestellen. De kortingen zijn per product verschillend.

VERZENDING

Bestellingen vanaf €100,00 exclusief BTW worden gratis verzonden, onder dit bedrag betaalt u verzendkosten. Uw pakket word altijd verzonden met een tracking code. Vandaag voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden (m.u.v. zaterdag en zondag).

Beautytec.nl voldoet aan haar verplichting tot levering van bestelde producten door die ter bezorging af te geven aan een bezorgende partij. De bezorging van die producten op het adres van bestemming is het risico van degene die de producten besteld heeft.

BETALINGEN

U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen via onze diverse betaal systemen.

AFHALEN IN MAGAZIJN

Het is mogelijk om uw bestelling op te halen in de showroom van Beautytec.nl, dit kunt u aangeven tijdens de verzendmethode selectie. Afhalen is mogelijk tussen 11:00 en 17:00, echter dient u eerst contact te leggen met de klantenservice of telefonisch om de afhaalafspraak in te plannen.

postnl.png
bottom of page